Cursuri Gratuite Marketing Digital – Cursuri Online Ad Web

Invata gratuit marketing digital. Invata sa te promovezi ca un profesionist in mediul online. Prin intermediul unor cursuri gratuite puse la dispozitie de Ad Web poti invata sa vinzi mai mult in online si sa iti construiesti o imagine profesionista in mediul online pentru tine si afacerea ta.

Cursurile noastre se desfasoara online, poti invata o multime de lucruri din confortul propriei locuinte. Iata mai jos si beneficiile acestor webinarii gratuite

Ad Web ofera o sectiune vasta educationala cu o multime de cursuri si resurse gratuite. Insa oferim si cursuri avansate, contracost, pentru a invata chestiuni specifice si avansate despre promovarea online. Acele cursuri pot fi urmate tot online sau la locatia noastra fizica din Bucuresti.

De ce sa te inscrii la aceste cursuri gratuite?

In primul rand, vei invata ce inseamna promovarea online, procesul de optimizare (SEO), vei invata sa te promovezi prin intermediul Google Ads, Facebook Ads si vei acapara o multime de informatii noi din domeniul marketingului online.

Beneficii cursuri gratuite Ad Web: 

  • Participarea e GRATUITA si se poate realiza din confortul propriei locuinte. Nici macar nu ai nevoie de vreun program instalat, ci doar dai click pe un link si intri in conferinta.
  • Durata este Redusa, asa incat nu iti vom rapi mult timp. Insa in cele 25 minute vei invata o multime de lucruri noi
  • Poti interactiona cu trainerul, deoarece cursul nu este inregistrat. Pui intrebari LIVE si primesti raspunsul
  • Inveti lucruri noi care te vor ajuta si cu siguranta vei avea de castigat in urma unui astfel de curs.

Inscrie-te acum la aceste cursuri gratuite desfasurate de Ad Web si invata cum sa atragi trafic pe site-ul tau, cum sa te promovezi si cum sa vinzi mai mult cu afacerea ta.

Completeaza formularul de mai jos si inscrie-te acum. Vei primi link-ul catre conferinta pe email.

Ce cursuri gratuite poti urma?

Noi realizam diferite cursuri in domeniul promovarii online. Poti invata in general despre orice lucru ce te intereseaza in aceasta directie. Poti invata lucruri noi despre: SEO, Promovare Online, Promovare Social Media, promovare prin Google Ads si Facebook Ads, promovare prin YouTube, email marketing, dar poti invata si lucruri interesante despre redactarea unui articol, despre cum se scrie un text de prezentare sau despre optimizarea unui website.

De ce sa apelezi la Ad Web pentru aceste cursuri?

In afara faptului ca sunt gratuite, nu dureaza mult si te invata o multime de chestiuni interesante, aceste cursuri realizate de noi mai au un avantaj enorm, fata de multe din cele pe care le gasesti online.

Ad Web este o agentie de online marketing si SEO la baza. Asadar, echipa noastra reuneste specialisti in fiecare dintre domeniile de marketing online. Noi nu te invatam doar partea teoretica, ci alaturi de noi inveti lucruri practice, lucruri pe care specialistii Ad Web le-au testat si le-au implementat de-a lungul anilor de experienta.

Cine sustine cursurile?

Fiecare curs este sustinut de un trainer specialist. Aceste webinarii gratuite sunt sustinute de Radu Ciofu, unul din fondatorii Ad Web. Radu are o experienta de peste 5 ani in domeniul online si de peste 10 ani in training si prezentari educationale. Este prezent de multe ori la conferinte si evenimente despre domeniul promovarii online, unde este speaker.

De asemenea, el este si realizator TV si are o foarte mare experienta in vanzari. Astfel, la Ad Web nu inveti doar teorie si nu urmaresti un simplu video sau un tutorial. La noi inveti cu adevarat chestii utile si practice despre domeniul online.

Vei invata sa imbunatatesti o campanie de promovare, sa setezi o reclama, sa optimizezi un website si sa convertesti mai mult in mediul online.

Cum se desfasoara cursurile?

Folosim You Tube pentru a tine aceste cursuri. Una dintre cele mai cunosute platforme de live-streaming si webinarii. Tot ce trebuie sa faci tu este sa detii un calculator si o conexiune la internet, pentru a participa la aceste cursuri.

Inregistreaza-te folosind formularul de pe aceasta pagina si vei primi acces la link-ui conferintei automat. Vei intra in conferinta si vei vedea ecranul organizatorului, asa incat poti incerca si tu pe calculatorul tau personal tot ceea ce se discuta la curs, pas cu pas.

Vei putea auzi organizatorul si vei putea interactiona LIVE cu acesta si cu participantii, punand intrebari si discutand chestiunile ce le invatati la curs.

Vrei sa inveti mai multe despre marketingul online?

Vrei sa inveti sa te promovezi eficient in mediul online? Inscrie-te acum la un curs gratuit organizat de Ad Web!
Inscrie-te la cursurile noastre gratuite si invata mai multe despre domeniul promovarii online. Invata cum anume “gandeste” Google si cum poti sa iti optimizezi site-ul in asa fel incat sa fie pozitionat mai sus in cautari de catre Google si sa atraga trafic mai mult.

Invata sa te promovezi eficient, cu cele mai bune costuri, prin intermediul canalelor Google Ads si Facebook Ads, unele dintre cele mai eficiente metode de promovare la momentul actual.

Vrei mai multe detalii despre noi, despre serviciile noastre sau despre aceste cursuri? Contacteaza-ne!

Daca doresti mai multe detalii despre aceste cursuri gratuite sau despre cele avansate sau doresti sa te ajutam cu servicii de promovare online si SEO, ne poti contacta. Iti vom raspunde la solicitare in cel mai scurt timp.

Iar daca doresti sa te inregistrezi la un curs, foloseste formularul de mai jos pentru a-ti completa datele tale si vei primi link-ul de acces la conferinta online pe adresa de email furnizata in formular.

Inregistreaza-te acum si invata mai multe despre promovarea online de la profesionisti in domeniu! 

Formular inscriere la cursul online Gratuit

Nume Tau (necesar)

Adresa ta de Email (necesar)

Telefonul Tau (necesar)

Bifeaza daca esti de acord:

Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

Ad-Web - Agentie Marketing Online | Web-Design | Servicii Promovare Online | Tel: 0775.304.971